
By - admin
رویدادهای داخلی هم آورد
۱۴۰۴-۰۱-۰۹
به گزارش گروه هم آورد؛ صبح روز سه شنبه ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۱ ، چهارمین اجلاس مدیریت استراتژیک در حوزه کسب و کار، کارآفرینی و توسعه اقتصادی که به همت موسسه فرهنگی هنری عصر گفتگوی قلم در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار شد، میزبان تولیدکنندگان ، صنعتگران و کارآفرینان در حوزه های مختلف بود.
قاسم نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف ایران بعنوان میزبان ویژه این اجلاس، سخن خود را اینگونه آغاز کرد:
فضای کسب و کار از جمله شاخص های تعیین کننده وضعیت اقتصادی است که به استناد آن می توان به تجزیه و تحلیل وضعیت اقتصادی و جامعه پرداخت.محیط کسب و کار هر چه شفاف تر و رقابتیتر باشد منجر به افزایش سلامت اقتصادی کشور ها و اتخاذ سیاست های مطلوب خواهد شد و روند بهبود شاخص های اقتصادی را در پی خواهد داشت. تاثیر فضای کسب و کار مساعد بر افزایش جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی، ایجاد اشتغال و رشد تولید ناخالص داخلی، مشهود است.
وی افزود: در بحث امنیت اقتصادی که از همه مهمتر است، اگر دولت بستر بهتری را در تعامل اقتصادی، بانکی، تامین اجتماعی و کار ایجاد کند، اصناف میتواند بیش از گذشته تاثیرگذاری بیشتری در اشتغال مولد داشته باشد و نیز حرکت دولت به عنوان نماینده حاکمیت با وضع قوانین جدید و حذف قوانین بازدارنده در جهت رشد و شکوفایی اصناف و کسب و کار، شرایط بهتری را برای توسعه فعالیت تشکل های صنفی ایجاد خواهد کرد که این خود موجب امنیت متوازن برای کشور خواهد بود.
نوده فراهانی تاکید کرد: امروز ورود کسب و کارهای سنتی به دیجیتال مارکتینگ یک ضرورت است. همه می دانیم که باید با علم روز پیش برویم تا عقب نمانیم. یکی از رویکردهای دولت سیزدهم در سال ۱۴۰۱ که مزین به نام تولید دانش بنیان و اشتغالآفرین است باید، توجه به ساختار توسعه ای کسب و کارهای کوچک و متوسط و حرکت ایشان به سمت بازاریابی و فروش هوشمند باشد که برای تحقق این امر لازم است بیش از پیش از مشارکت اصناف و اتحادیه ها بهره گرفت.
سامان کریمی شاد که دارای مدرک دکترای کارآفرینی و مدیریت کسب و کار است و از فعالان حوزه رمز ارزها به شمار می رود ،در خصوص این اجلاس گفت: بحث سرمایه گذاری و اهمیت آن را در این اجلاس مطرح کردم به دلیل شرایط خاصی که در کشور ما و در جهان وجود دارد، زیرا کل دنیا درگیر تورم و رکود اقتصادی است بنابراین یک سری داده های اقتصادی بر پایه واقعیت و منابع واقعی را به مخاطب دادم تا بداند در کجای کار ایستاده و سپس راهکارها را در خصوص سرمایه گذاری بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت توصیه کردم زیرا اصولاً سرمایه گذاری نباید بلند مدت باشد و هر کسب و کاری نیاز به نقدینگی دارد . در این رویداد سعی کردم درباره سرمایهگذاری های که سرعت نقدینگی بالایی دارد هم صحبت کنم.
او ادامه داد: قدم اول در حوزه رمز ارزها تحقیق است، فکر میکنم با توجه به آماری که داریم و ضریب نفوذ اینترنت با توجه به گفته وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، بیش از نود درصد مناطق کشور ما اینترنت دارند که با جستجو در اینترنت از قوانین رمز ارزها و اهداف آن و دلیلی که گفته می شود شبیه بورس نیست را بررسی کنند اگر این کار را انجام نشود ، ناخواسته میان نسل جوان و میانسال ما فاصله ای رخ می دهد. در کشور ما کسب و کارهای که جوانان مدیریت می کنند با روش پرداخت رمز ارزها کار می کند و این سبب می شود نسل میانسال هم به این سمت آید ، رمز ارزها چیز عجیبی نیستند و اگر نسل میانسال به این سو نیاید سبب ایجاد شکاف میان این دو نسل می شود.
امیر طاها سلامی از مشاوران و مدرسین حوزه برندینگ در کسب و کار درخصوص این اجلاس گفت: بحث تعالی سازمانی از نکات مطرح شده در این اجلاس بود، ما معمولا در هر سازمان افراد متفاوتی داریم که تشکیل گروه میدهند و گروه به آرامی در یک هم افزایی تبادل، تکامل و تعامل به سازمان نزدیک می شود اما نکته اساسی این است که افراد معمولا ورودی و خروجی، عرضه و تقاضا دارند که باید موتورهای محرک برای چابک سازی افراد جدید و افرادی که مشغول همکاری در سازمان هستند، وجود داشته باشد. در این محور چابک سازی، ما یک هدف اساسی در سازمان داریم که بهره وری و هدف دیگر رضایت است اما سازمانی به بهره وری و رضایت میرسد که افراد آن از مهارت ارتباطی و هوش هیجانی بسیار بالایی برخوردار باشند که این دو می تواند تولید برند شخصی کند .
او ادامه داد: در خصوص این متغیرها صحبت شد تا به یک بازارگرایی، بازار شناسی، بازاریابی،بازار سازی ، بازار گرمی، بازار سنجی و بازار داری مناسب برای کسب و کارهای تخصصی برسیم.
«پونه توکل نیا» معاون حقوقی اتاق مشترک ایران و ترکیه در این اجلاس گفت: با توجه به درخواست های زیادی که برای حضور در ترکیه وجود دارد، باید ایرانی ها اطلاعات موثق از بازار ترکیه، وضعیت آن و امتیازات و معایب داشته تا با توجه به توانمندی های خودشان ارزیابی برای حضور در این بازار داشته باشند. هر کدام از این مباحث گسترده است ولی سعی کردم بطور اجمالی به آن بپردازم تا فعالان اقتصادی آگاهی اولیه داشته باشند. حضور کارآفرینان یعنی می خواهند حرکتی کنند و تلاش همواره خوب است و خدا جواب همه تلاش ها را می دهد.
«صمد سلیمان زاده» مدیرعامل هلدینگ ویو که در راستای ساخت و ساز ساختمان های لوکس فعالیت می کند، گفت: ما باید سعی کنیم در هر حوزه ای که فعالیت می کنیم ، متمایز باشیم و مثل بقیه افراد کارهای معمول در کشور را انجام ندهیم ، کارهای خاص و متفاوت انجام دهیم و به فکر موارد آینده باشیم و این یعنی ساخت و سازهای قبلی جواب نخواهد داد. با توجه به بالا رفتن هزینه های انرژی باید در ساخت و سازها موارد هوشمندانه و صرفه جویی در انرژی را بیشتر درنظر بگیریم و به فکر بازار آینده هم باشیم چون این بازار با سرعت تغییر می کند.