
By - admin
رویدادهای داخلی هم آورد
۱۴۰۴-۰۱-۰۹
به گزارش روابط عمومی گروه هم آورد ، اولین اجلاس سراسری سفیران عرصه اقتصاد وتجارت در راستای بهبود و تسریع روند سرمایه گذاری های ملی و منطقه ای، دوشنبه ۱۷ مردادماه ۱۴۰۲ با همکاری مشترک موسسه فرهنگی و هنری « عصرگفتگوی قلم » و شبکه تعاون و تجارت ایران، در مرکز همایش های بین المللی صداوسیما برگزار شد.
در این اجلاس که با اهدافی چون بررسی فرصتهای سرمایه گذاری و مشارکتهای ایرانی وبین المللی، بررسی تحقق سیاست های اصل۴۴ سهم بخش خصوصی در تجارت بین المللی و بررسی عوامل تاثیر گذار بر تجارت کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای برگزار گردید، “امیرطاها سلامی”، محقق، مدرس بازاریابی و کسب و کار گفت : آنچه که در علم ارتباطات مهم تلقی می شود، آن است که به طور صحیح دریابیم، اطلاعات رابطه را می سازد ورابطه، زمینه ساز ارتباطات خواهد بود و ارتباطات نیز برگزاری مذاکرات را بدنبال خواهد داشت؛ از این رو باید همیشه بدنبال آن باشیم که بتوانیم معنا و مفهومی درست را از ارتباطات کسب کنیم.در واقع هنر شراکت با دیگران است که می تواند ارتباطات را شکل دهد.
او که سابقه ۲۰ساله در زمینه مدیریت و کسب وکار در حوزه صنعت، گردشگری، تجارت و بازرگانی کشور را دارد افزود: در راستای برقراری و رواج ارتباطاتِ درست، چرخه ای به نام چرخه مارکتینگ را در این اجلاس مورد بررسی قرار دادیم که بواسطه آن بازارگرایی، بازارشناسی، بازاریابی، بازارسازی، بازارگردی، بازاریابی و بازارگرمی ، بازارداری و بازارگردانی را با مهارت شناسایی دیگران ، شناساندن بندهای مختلف خود به مشتری در این زمینه و تامین رضایت مشتریان را داشته باشیم؛ .به طور کل آنچه که پیرامون برگزاری این همایش باید در نظر گرفته شود آن است که بتوانیم در یک چرخه ی پایدار روابط سطح اول، که معمولا در موضوعِ گفت و شنود خلاصه می شود را به یک اقتصاد مبتنی بر تجربه مبدل کنیم؛ به عبارتی تمهیدی اتخاذ کنیم که مشتریانمان راغب به دیدن ما و برقراری ارتباط با ما باشند. چون هیچ مذاکره ای بدون امنیت عاطفی برقرار نخواهد شد.
“خاطره استادرضایی” رئیس شبکه تعاون و تجارت نیز گفت: اولین اجلاس سراسری سفیران عرصه اقتصاد وتجارت با مشارکت عصرگفتگوی قلم و با هدف پایه ریزی در راستای برقراری ارتباط باحوزه های اقتصادی به جهت زمینه سازی برای سرمایه گذاری و سرمایه پذیری حوزه های داخلی با کشورهای منطقه برگزار شد.
وی افزود : ایجاد ارتباطات و فضاسازی با رایزنانِ حوزه فرهنگی و اقتصادی کشورهای مختلفِ دوست، از عملکردهایی است که در حال انجام آن هستیم و امیدواریم که بتوانیم بسته های قابل اجرا و برنامه ریزی را برای جامعه ی هدف در کشور فعال کنیم. همچنین تجلیل از برخی سفیران عرصه اقتصاد وتجارت و نیز آگاهی از مشکلات و چالش های موجود در این عرصه از جمله دغدغه های جاری در حوزه جابجایی پول و پول هایی که در خارج از ایران بلوکه شده و مسیر انتقال آن به سیستم های بانکی دچار اشکال است، از دیگر مواردی بود که در این اجلاس مطرح شد و ناگفته نماند که احصای این موارد در دستور کار قرار دارد. همچنین بصورت بخش به بخش بررسی موارد حقوقی در حوزه های قراردادی وبحث پشتیبانی نیروهای مالی و حوزه های تعاملی را در قالب همایش، نمایشگاه و رویداد ها را در دستور کار قرار خواهیم داد.
همچنین “علیرضا احمدیان”، دبیر اجرایی فراکسیون کارآفرینان مجلس نیز با حضور در این اجلاس عنوان کرد: پارلمان بخش خصوصی که با نام اتاق بازرگانی و اتاق اصناف، خانه صنعت و معدن و اتاق تعاون شناخته و طبقه بندی شده اند و پارلمان بخش عمومی که شامل مجلس شورای اسلامی،کمیسیون ها،فراکسیون ها و نهادهای وابسته به آنها است، باید ارتباط بیشتری با کارآفرینان داشته باشند و کارآفرینان نیز باید در خصوص نیازهایشان با این دو پارلمان در ارتباط باشند و مسائل خود را با آنها در میان بگذارند؛ چرا که گاهی مسولانِ مربوطه امکان آگاهی از تمامِ ریز نیازها را ندارند؛ از این رو امکان عملکرد موثری هم شکل نمی گیرد. بنابراین کمیسیون ها، مجلس و فراکسیون ها اگر از موانع کسب و کارها و ناهمواری ها در بُعد قانون و بُعد نظارت مطلع باشند، قطعا در راستای مرتفع نمودن آن ناهمواری ها و مسائل گام های مثمر ثمری بر خواهند داشت.به طور کل امیدواریم با برگزاری این اجلاس ها بتوانیم ارتباط صنعت گران و کارآفرینان را با پارلمان بخش خصوصی و عمومی کشور، بیش از پیش تقویت کنیم.
محمد خالدی ، مدیر کل امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت : در این همایش سعی کردم به نوبه خود نگرشی در راستای تغییر رویکرد از کشاورزی تولیدمحور و سنتی به کشاورزی جاری و یا بازار محور داشته و پیرامون آن مطالبی کاربردی را ارائه دهم؛ چرا که از این نوع کشاورزی می توان در حوزه کسب و کار و تجارت بهره برد .
وی افزود:کشاورزی به نوبه خود می تواند بخش بسیار سود آوری برای کشور محسوب شود به گونه ای که مطالعات اقلیمی و بین المللی انجام شده در این حوزه اثبات نموده که این عرصه به شدت ظرفیت بالایی را در زمینه ورود به کشاورزی تجاری دارد. به طور کل در بخشِ کشاورزی عمدتا به این دلیل که قیمت محصولات به همان قدر که مصرف کنندگان مهم هستند مهم و موثر تلقی می شوند، اما متاسفانه معمولا دولتها به جای حمایت از مصرف کنندگان، قیمت های محصولات را در بخش کشاورزی سرکوب می کنند و این امر طبیعتا سبب می شود که سرمایه در بخش کشاورزی نتواند آنطور که باید توسعه یابد.
“خالدی”خاطرنشان کرد: امیدوارم برگزاری این اجلاس و ادامه دار بودن آن، به نوبه خود بتواند نگاه حمایتی به حوزه کشاورزی بویژه کشاورزی بازار محور را بیش از پیش افزایش دهد و در راستای توسعه کسب و کارهای کشاورزی گام های موثری بردارد.
همچنین “فضل الله نصیری “رئیس کمیسیون صادرات و توسعه تجارت اتاق و صادرات تعاون ایران نیز بیان کرد : بخش تعاون از ظرفیت های بالایی در عرصه اقتصاد و توسعه تجارت و صادرات برخودار است و حدود یکصدهزار تعاونی فعال در کشور وجود دارند که از پتانسیل های زیادی بهره می برند که از جمله آنها می توان به شبکه حمل و نقل کشور در حوزه تعاونی، صنایع فولاد و مواد غذایی اشاره نمود. از این رو تعاونی گَران می توانند به نوبه خود در زمینه کسب و کار و توسعه اقتصادی کشور نقش موثری ایفا کنند.
وی افزود :بنده به عنوان مسئول کمیسیون صادرات در این اجلاس به استحضار می رسانم، اتاق تعاون با توجه به ظرفیت هایی که در اقصی نقاط ایران و سایر کشورها دارد، در حوزه صادرات بسیار فعال است و همچنین در کشورهایی همچون روسیه، مرکز تجاری اتاق تعاون کشور در حال فعالیت است، به گونه ای که در بیشتر قاره های جهان موفق شده ایم محصولات ایرانی را از طریق نمایشگاه ها و یا ارتباط مستقیم با شرکتها و کشورهای مختلف ، صادر کنیم؛ همچنین لازم بذکر است در قاره آفریقا نیز فعالیت زیادی در زمینه صادرات کالا و محصولات ایرانی داشته ایم و امید می رود این حوزه صادرات و تجارت کشور روز به روز به توسعه و پیشرفت خود ادامه دهد.
گفتنی است، این اجلاس با حمایت معنوی وزارت راه و شهرسازی، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صمت، وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی ، اتاق تعاون ایران و اتاق تعاون تهران و نهادهای دیگر برگزار گردید.