
By - admin
رویدادهای داخلی هم آورد
۱۴۰۴-۰۱-۰۹
به گزارش گروه هم آورد، عصر دوازدهم تیرماه ۱۴۰۳، همزمان با برگزاری هفتمین اجلاس سراسری مدیریت استراتژیک در حوزه کسب و کار، کارآفرینی و توسعه اقتصادی که با حضور مقامات دستگاه های اجتماعی در بخشهای مختلف خصوصی و دولتی برگزار شد، شاخص های کارآفرینی و رعایت مسئولیت پذیری اجتماعی در واحدهای فعال اقتصادی مورد ارزیابی قرار گرفت؛همچنین در این اجلاس تاکید شد تعریف نمودن منافع خود در منافع جمع، می تواند تضمین کننده موفقیت های زیادی در حوزه های مختلف کسب و کار باشد.
مجید داماد نژاد، دبیر اجرایی هفتمین اجلاس مدیریت استراتژیک، توسعه اقتصادی، کارآفرینی و مسئولیت پذیری اجتماعی تصریح کرد: ما در هفتمین ایستگاه این اجلاس با پرداختن به موضوعاتی که در عنوان اجلاس نیز لحاظ شده سعی کردیم داشتن شاخص های کارآفرینی و رعایت مسئولیت پذیری اجتماعی را در واحدهای فعال اقتصادی مورد ارزیابی قرار دهیم .
وی بیان کرد: در این همایش با دعوت از مقامات دستگاه های اجتماعی در بخشهای مختلف خصوصی و دولتی و با پرداختن به موضوعاتی که منتهی به مسئولیت پذیری اجتماعی و تعهد اجتماعی در عرصه جامعه و خانواده می شود، توانستیم این اجلاس را برگزار کنیم؛ در واقع دبیر خانه این اجلاس در بهمن ماه سال گذشته شکل گرفت و بواسطه فراخوان و اطلاع رسانی ۵ماهه برای بیش از۵۰۰ مجموعه فعال اقتصادی در عرصههای صنفی، تولیدی، صنعتی، خدماتی و بازرگانی، تعدادی مقاله به این دبیرخانه ارائه شد که همه آنهامورد کارشناسی و ارزیابی قرارگرفتند که طی آن، مقاله ۸۵ واحد فعال به عنوان مقاله برتر و برگزیده انتخاب شد که در تاریخ ۱۲تیرماه از این برگزیدگان طی مراسمی تجلیل بعمل آمد.
سامان کریمی شاد، کارشناس بازارهای مالی از حاضران در این اجلاس گفت : با توجه به موضوع همایش که مدیریت استراتژیک در حوزه کسب و کار بود، سعی کردیم پیرامون چگونگی سرمایه گذاری صحیح در عرصه کسب و کار و دارایی ها، مطالبی را عنوان کنیم. در واقع در این همایش عنوان کردیم که بهترین سرمایه گذاری، سرمایه گذاری در حوزه کسب و کار و دارایی های خُرد است که البته باید تاکید کرد که دارایی لزوما در خرید ملک خلاصه نمی شود، بلکه سرمایه گذاری در عرصه ای که سرعت نقد شوندگیِ مالی آن بالا است می تواند در این شرایط رکود تورمی جامعه، دارایی خوبی را برای افراد و کسب و کار آنها رقم بزند .
وی افزود: مسئله چالاکی در عرصه کسب و کار، یکی دیگر از مباحث مهمی بود که در این همایش مورد ارزیابی قرار گرفت. در واقع هم اکنون با وجود دانش های جدیدی که در حوزه کسب و کار وجود دارد و روزبه روز نیز بر سرعت جریان آنها در بازار افزوده می شود، می توان گفت مبحث چالاکی و بهره گیری سرمایه گذاران از این امر، دربازار کسب و کار و نقدینگی موضوع مهم و پیش رونده ای محسوب می شود.
همچنین از آنجا که شرایط کشور به لحاظ تحریمهای خارجی، رقابت بازارها، وجود تورم و رکود در شرایط خاصی به سر می برد، از این رو امکان لطمه دیدن سرمایه گذران از حضور در بازارهای سرمایه گذاری و بدست آوردن سود در کنار بازگشت سرمایه خود، بدون شک زیاد است؛ به همین جهت در این همایش کوشیدیم تا در راستای کم کردن سطح این لطمه ها با افراد توانمند و فعال در عرصه کسب و کار و سرمایهگذاری، تصمیمات و تمهیدات خوبی را اتخاذ کنیم .
کریمی شاد با بیان اینکه این همایش با حضور طیف های خدماتی-تولیدی زیادی برگزار شد اظهارداشت: از آنجا که امروزه داشتن اطلاعات و به روز بودن آنها در هر زمینه ای از جمله کسب و کار و سرمایه گذاری مهم است، از این رو این موضوع بسیار اهمیت دارد که برای کسب اطلاعات نباید فقط به اینترنت که هر فردی می تواند در آن تولید محتوا کند بسنده کرد؛ همچنین در این همایش سعی کردیم در ارتباط با این موضوع و برنامه ریزی درست، پیرامون بکار بستن اطلاعات صحیح در کسب و کار، مباحثی را مطرح کنیم و به این نکته بپردازیم که صرفا با داشتن یک برنامه اجرایی دقیق ،درست و به روز است که می توان موفق بود.
دکتر سامان یوسف وند، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و جامعه شناس با شرکت در این همایش تصریح کرد : در حوزه کارآفرینی نیازمند یک دولت اجتماعی هستیم که منطق آن منطبق بر کارآفرینی باشد و خود را رقیب کارآفرین تلقی نکند و در جهت تسهیل گریِ بستر فعالیت کارآفرینان ،گام های موثری بردارد.
وی افزود: هم اکنون علاوه براینکه عرصه کار آفرینی به دو بخش خصوصی و دولتی تقسیم می شود در این میان بخش مهم دیگری به نام جامعه داریم که بدنبال آن باید یک اصل سه جانبه گرایی، برای موفقیت و رشد اقتصادی کشور را در نظرگرفت، در کل رعایت اصل سه جانبه گرایی دولت، بخش خصوصی و جامعه در ایجاد یک دولت اجتماعی بشدت اثرگذار است، به گونه ای که می تواند بسترهای کارآفرینی جامعه را شکل دهد.
این جامعه شناس ادامه داد : اعتبار اجتماعی یکی دیگر از موضوعات مهمی است که در این اجلاس به آن پرداختم؛ چرا که خیلی از افراد هستند که بدنبال داشتن سپرده های بانکی وبانک اقتصادی، دغدغه تکمیل بانک اقتصادی خود و ارتقا آن را دارند، ولی غافل از بانک اجتماعی و اعتبار اجتماعی هستند؛ ،به همین دلیل در اجلاس سعی کردم به این موضوع بپردازم که بهتر است بجای آنکه برای رشد اقتصادی به دنبال راه حل های اقتصادی باشیم، خوب است که پی راه حل های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بود و راهکار اقتصادی و حل مسائل اقتصادی کشور در این است که ما مسائلمان را در عر صه اجتماعی، فرهنگی و سیاسی حل کنیم. در کل باید گفت اعتبار اجتماعی خریدنی نیست. به عبارتی صرفا بادرآمد اقتصادی و تبلیغات و برندهای فیک نمی توان این اعتبار را کسب کرد، چون تنها ماده و سوخت مورد نیاز کسب اعتبار اجتماعی اعتماد است؛ یعنی باید بتوان اعتماد جامعه را و مشتریان را جلب کرد.
علی اصغر کیهانی، بنیان گذار صنعت نوین بتن و فراوردههای بتنی در ایران، که در هفتمین اجلاس سراسری مدیریت استراتژیک کسب و کار،کارآفرینی و توسعه اقتصادی حضور داشت بیان کرد : هر فردی که می خواهد درحوزه کسب و کار و خود انسانی موفق باشد باید منافع خود را در منافع جمع تعریف کند، چرا که قطعا اینگونه مسیر یافتن به موفقیت را برای خود تضمین خواهد کرد.
وی ادامه داد: برای پیشرفت هر برندی نباید فراموش کرد که علاوه بر اطلاعات کافی، به روز بودن و داشتن دانش، پای صداقت نیز در میان است؛ چون در غیر اینصورت سایه شکست برهر کسب و کاری احاطه خواهد داشت.