به گزارش گروه هم آورد، هشتمین اجلاس سراسری مدیریت استراتژیک در حوزه کسب و کارآفرینی و توسعه اقتصادی، با بررسی فرصت‌ها، چالش‌ها و روش‌های جدید در زمینه‌های استراتژیک کسب و کارآفرین و توسعه اقتصادی، به همت موسسه فرهنگی و هنری عصرگفتگوی قلم و با حضور کارآفرینان و فعالان اقتصادی ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۳ در سالن همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد .

مجید دامادنژاد دبیر هشتمین اجلاس مدیریت استراتژیک در حوزه کسب و کار، کارآفرینی و توسعه اقتصادی به گفت : این اجلاس در هشتمین دوره برگزاری خود با  اهداف و محورهایی همچون کارآفرینی و مباحثی چون آموزش و حفظ منابع انسانی،ا قتصاد دانش بنیان، پرداختن به برندهای مطرح داخلی و بین‌المللی و تاثیر آنها در اقتصاد بین الملل و همچنین امنیت کسب و کار در فضای مجازی برگزار شد.

وی افزود: این اجلاس با دعوت از برخی مقامات کشوری و لشگری و تشریح اهداف  و موضوعات در نظر گرفته برای برپایی خود، تلاش کرد تا به نوبه ی خود،  نقشه راهی را برای فعالان اقتصادی کشور که در این همایش حضور داشتند ترسیم کند و در توسعه ی کسب و کارها، کمک شایانی به آنها داشته باشد.

دامادنژاد ادامه داد : مقایسه ی یک اقتصاد مولد و درون زا در مقایسه با عوامل مخربی همچون قاچاق کالا و ارز که  بر این اقتصاد مولد و درون زا می تواند تاثیر منفی داشته باشد، از بخش های این اجلاس بود که توانست نظر بسیاری از حاضران را به خود جلب کرده و مورد اقبال عمومی  قرار بگیرد.

دبیر این اجلاس تصریح کرد: عوامل مخرب بر اقتصاد مولد و درون زا  به عنوان  شاخص اصلی می تواند  تولید کشور و نیز اهمیت جایگاه تولید و رشد اقتصادی کشور را تحت‌تأثیر قرار داده و از طرفی نیز این توانایی را دارد که بازارهای غیر رسمی، بنگاه داری و تولید ملی راتحت الشعاع خود قرار دهد، از این رو در این اجلاس سعی کردیم با بررسی آنها تا حدی به کاهش اثرات مخرب بر اقتصاد مولد کشور کمک کنیم.

وی عنوان کرد: بررسی چگونگی امنیت کسب و کارها در فضای مجازی و بیان پارامترهای مخرب  از جانب نماینده پلیس فتای استان تهران از دیگر بخش های این اجلاس بود.

دبیر هشتمین اجلاس سراسری مدیریت استراتژیک در حوزه کسب و کار، کارآفرینی و توسعه اقتصادی اظهارداشت: دبیرخانه این اجلاس از خرداد سال جاری در بازه زمانی ۵ماهه با ارسال دعوت نامه به بیش از ۲۵۰ بنگاه فعال اقتصادی در عرصه های مختلف صنفی، صنعتی، خدماتی و بازرگانی و همچنین شرکت های تعاونی، اطلاع رسانی خود را آغاز کرد و در این فرایند ۵ماهه، موفق شد از نمایندگان و مدیران ارشد ۲۵۰بنگاه اقتصادی فعال در سراسر کشور دعوت بعمل آورد و از بین این بنگاه های اقتصادی بیش از ۱۲۰ واحد فعال اقتصادی که در طول فعالیت های خود موفق به کسب افتخارات ملی و بین‌المللی شده بودند، مقالات خود را برای بررسی به هیات کارشناسی این اجلاس ارسال کردند که پس از بررسی هیات داوری  در اختتامیه این همایش موفق شدیم از ۸۰واحدفعال اقتصادی که دارای رتبه اکثریت و شاخص های ارزش گذاری بیشتری  بودند با اهدا لوح و نشان ویژه اجلاس  تجلیل کنیم.

مسعود برهمن رئیس اتاق بازرگانی ایران و آفریقا ، در خصوص برگزاری این رویداد اقتصادی بیان کرد: از متولیان برگزاری این همایش بسیار سپاسگزارم، چرا که این گونه اجلاس‌ها می‌تواند بستر مناسبی برای توسعه و رونق تجاری کشور با سایر کشورها باشد . آنچه که در این اجلاس می‌توان به توجه به آن تاکید داشت، نگاه به قاره آفریقا است، در واقع قاره آفریقا ظرفیتی است که از دایره تجارت ما مغفول مانده، در صورتی که این قاره ۵۵ کشور دارد و یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون نفر جمعیت؛ همچنین  قاره آفریقا  از فرصت‌های خوبی همچون واردات بر خوردار است به عبارتی ، ۳۰ درصد از واردات دنیا در این قاره انجام می‌شود و در زمینه صادرات نیز چنین است .

وی ادامه داد: قاره آفریقا، علی رغم اینکه معادن خوبی دارد و از ۱۵ کشور نفتی برخوردار است، ولی به عنوان عقب افتاده‌ترین قاره به حساب می‌آید، چون کشورهایی اعم از آمریکا و اروپا که در آنجا حضور پیدا می‌کنند، جز غارت کردن آنها عملکرد دیگری نداشته و ندارند، به همین جهت فرصت خوبی برای کشورمان است که در همه زمینه‌ها اعم از کشاورزی، معادن، درمان، لوازم خانگی، آموزش و حتی کسب و کارهای دیجیتال و شرکت‌های دانش بنیان  با این قاره وارد تعامل شود و در آنجا بازار خوبی را پیدا کند.

خاطره استاد رضایی، رئیس کمیسیون بانوان اتاق تعاون استان تهران نیز گفت: در این همایش حول محور اهمیت برنامه‌های استراتژیک در بحث کسب و کار و توسعه کسب و کار زنان و خانواده موضوعات خوبی را مطرح کردیم و امیدواریم طی ۱۲ ماه پیش رو، با افزایش و هم افزایی پتانسیل‌های مختلفی که اعلام آمادگی خواهند کرد بتوانیم حداکثر پشتیبانی را در بحث فعال سازی هسته‌های مرکزی شتاب در کسب و کارهای بانوان و خانواده را داشته باشیم .

دکتر محمد علی بیدارمغز مدرس و مشاور تشریفات نوین بین المللی نیز تاکید کرد: فعالان اقتصادی برای مقابله با رکود اقتصادی هزینه ها را کاهش داده و بودجه را مرور نمایند و در عادات خرج کردن خود تجدید نظر نمایند؛ با این حال باید بگویم رکود های اقتصادی دائمی نیستند و طی دوره های کوتاه مدت جریان پیدا کرده و از بین می روند، پس باید به آینده امیدوار بود؛ البته لازم است هر عرصه ای بویژه حوزه اقتصاد در حین جذب نیرو، افراد مستعد و آموزش دیده را با خود همراه سازد و بر عوامل موفقیت تکیه زند. همچنین در همه عرصه ها باید بپذیریم حق با مشتری است و خود را با نیازهای او تطبیق دهیم و از رقبا جلوتر حرکت کنیم، از این رو لازم است متخصصان ماهر را از بازار کار جذب کرده و حفظ نمائیم.