به گزارش گروه هم آورد، دوازدهمین دوره آموزشی- حقوقی، به همت واحد ببین الملل موسسه فرهنگی و هنری هم آورد ،  از تاریخ  ۲۹ تیر الی  6 مرداد ۱۴۰۳ در  دو کشور فرانسه و ایتالیا و با حضور کارآفرینان و بازرگانان ایرانی برگزار شد .

  • فرانسه پاریس

تاریخ: ۱ مرداد ۱۴۰۳ ۲۲.July.2024

مینا علاوش، مدیر بخش بین  الملل عصرگفتگوی قلم :

شناسایی امضاکنندگان تفاهم نامه و یا قرارداد، یکی از موارد مهم در نگارش است

در این سمینار که از ساعت ۹:۳۰ در محل یکی از دفاتر حقوقی کانون وکلای پاریس برگزار شد، مینا علاوش، مدیر بخش بین الملل عصرگفتگوی قلم ، بعنوان نخستین سخنران ، به بررسی نکات ضروری در نگارش قراردادهای تجاری بین المللی پرداخت.

وی نگارش را از توافقات اولیه مطرح شده در جلسه مذاکره بین طرفین تجاری برشمرد؛ در واقع این پیش نویس توافق نامه ( Agreement )و یا یادداشت تفاهم (MOU) نامیده می شود. خانم علاوش رعایت استفاده از واژگان تخصصی و حقوقی را به لحاظ  بار حقوقی آنها در متن تفاهم نامه، ضروری دانست.

پس از خوشامدگویی به گروه مدیران و صاحبان صنعت ایرانی توسط آقایان بکی منش و ژان چارلز آلبیتر، جلسه به مسیر خود ادامه داد. در ادامه این نشست آموزشی، هر دو سخنران به سوالات مهم حاضرین در خصوص  قراردادهای تجاری، پاسخ دادند. سوالاتی که اشاره به مسائل زیر داشت:

– مشکلات مالی در صورت عدم پرداخت ها

– عرضه محصولات (در توافقنامه کیفیت برند نوشته شده، اما تحویل با کیفیت های مختلف بررسی نشده است.)

– شرایط پرداخت (در تفاهم نامه نوشته شده بود که تمام پرداخت ها در یک تاریخ مشخص انجام می شود، اما فروشنده ادعا می کند که تاریخ پرداخت پیش از وقت مقرر است.)

– حمل و نقل می‌تواند از بنادر کشورهای مختلف صورت گیرد، اما فرستنده، محموله را در بنادری که توافق نشده است، قرار می‌دهد.

و بسیاری سوالات دیگر که توسط شرکت کنندگان مطرح و به همه آنها پاسخ داده شد.

  • ایتالیا- رم

تاریخ: ۴ مرداد ۱۴۰۳- ۲۵.July.2024

این سمینار شامل موضوعاتی چون : مروری بر مسائل مالیاتی، املاک و مستغلات و همچنین سرمایه گذاری در قراردادهای تجاری بین المللی – تعاملات تجاری در بازار ایتالیا، بود که از ساعت ۹:۳۰ در ساختمان حقوقی CBA در رم آغاز شد. سخنرانان به ترتیب نامشان در لیست بالا، موضوعات مهمی از ثبت شرکت در ایتالیا تا مالیات و اختلافات در روند تجاری بازرگانان در اروپا به خصوص در ایتالیا را مطرح نمودند. در این سمینار Dr. Arianna Valenza ،یکی از مدیران دفتر حقوقی CBA ، آمادگی این دفتر را برای پذیرفتن پرونده های حقوقی تجار ایرانی از مرحله نگارش تا مرحله قضاوت اعلام کرد.

وی افزود: وکلای این دفتر می توانند تمامی مراحل اقامت ایرانیان در ایتالیا را پیگیری کنند و همچنین به صورت آنلاین موضوعات پرونده را بررسی  و با طرفین خارجی مسائل را پیش خواهند برد.

دیگر سخنرانان CBA در مورد فرآیندهای سرمایه گذاری در ایتالیا که می‌توان به طور قانونی زیر نظر بانک ایتالیا و مشاورین حقوقی وکلای CBA صورت گردد، صحبت کردند.

سخنران دیگر این نشست Dr. Pier Luigi d’Agata ، دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایتالیا و ایران، بود که از اطلاعات آماری بسیار دقیق صادرات و واردات در خصوص تجارت دو کشور استفاده کرد و همچنین آمادگی همکاری این اتاق مشترک را از ایران و یا ایتالیا در خصوص صادرات و واردات کالا اعلام کردند.

در پایان این سمینار، جلسه مشاوره و B2B با بازرگانان ایرانی و ایتالیایی برگزار شد و به تمامی سوالات پاسخ داده شد.