
By - admin
رویداد های خارجی
۱۴۰۴-۰۱-۰۹
به گزارش گروه هم آورد؛ پس از موفقیت های چشمگیر این موسسه فرهنگی و هنری در برگزاری رویداد های علمی و تجاری در همکاری با دانشگاه ها و NGO های معتبر اروپایی و آسیایی در سال های اخیر و همچنین با توجه به سیاست های «گروه عصر قلم» در ایجاد پیوند فرهنگی و تجاری با سایر کشورهایی که از نظر جایگاه علمی و اقتصادی در سطح بالایی قرار دارند، اولین تور آموزشی به ژاپن ( توکیو و اوساکا) با حضور بازرگانان و صاحبان صنایع ایرانی، از تاریخ ۳۱ اکتبر الی ۹ نوامبر ۲۰۲۳ برگزار شد .
افزایش بهرهوری مستمر و کاهش هزینهها در سازمانها
محل برگزاری : توکیو
تاریخ برگزاری : ۲ نوامبر ۲۰۲۳ – بازدید از نمایشگاه موتور شو توکیو
یکی از جذابیت های این سفر بازدید از نمایشگاه موتور شو توکیو بود. در این نمایشگاه که بیش از ۱۰۰ نمونه از معروفترین برندهای خودرو، موتور سیکلت، اتوبوس و کاروان های سفری در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفته بود، فرصت مناسبی را برای گفتگو با نمایندگان شرکت های خودروسازی فراهم کرد. در این نمایشگاه شرکت تویوتا، بنز، بی ام و ، هوندا، بیشترین بازدید کنندگان را داشتند. شرکت پاناسونیک نیز جدیدترین محصول دوچرخه خود را در نمایشگاه عرضه کرده بود.
تاریخ : ۴ نوامبر ۲۰۲۳
سمینار حقوقی
موضوعات سمینار : نکات ضروری در نگارش قراردادهای تجاری بین المللی و مدیریت بهبود مستمر در سازمان ها
سخنرانان :
- خانم مینا علاوش
- پروفسور جان سوگیورا
سمینار در تاریخ ۴ نوامبر ۲۰۲۳ از ساعت ۸:۳۰ در یکی از سالن های همایش هتل The Prince Park Tower – Tokyo با حضور بیش از ۴۰ بازرگان و صاحبان صنایع ایرانی بخش خصوصی و نیز مدیران شرکت جهانی کسب و کار ژاپن WBA آغاز شد.
سخنران اول این رویداد ، « مینا علاوش » مدیر امور بین الملل « عصرگفتگوی قلم » بود که در خصوص ضروریت ها در نگارش قراردادهای تجاری بین المللی به نکات مهمی اشاره کرد.
وی از اهمیت جلسه مذاکرات و توافقات قبل از نگارش قرارداد صحبت کرد؛ اینکه نگارش هر قراردادی مبنی بر توافقات موارد ذکر شده در جلسه مذاکره است . ضروریت تعهدات طرفین ، موارد حل اختلاف و داوری، فسخ، فورس ماژور و نیز امضای طرفین در قراردادهای تجاری بین المللی از موارد مهم این بخش از سمینار بود.
سخنران دوم این رویداد، پروفسور « سوگیورا »بود که به موضوعات مهم مدیریت بهبود مستمر در سازمان ها اشاره کرد.
وی به ۵ مورد اصلی کایزن با جزییات پرداخت . برای بهبود مستمر Porter معتقد است که در یک صنعت مشابه باید ۵ نیرو را شکست داد: قدرت مشتریان ، قدرت تامین کنندگان، تهدید جایگزین ها و پتانسیل ورودی های جدید.
برای بهبود مستمر در سازمانها، ما میتوانیم از استراتژیهای شرکتهای بادوام درس بگیریم.
پروفسور « سوگیورا » در ادامه سخنان خود ،به اهداف بهبود مستمر که رضایتمندی مشتری، کارکنان و سرمایه گذاران را به دنبال دارد ، پرداخت.
این قسمت از سخنرانی ۲ ساعت به طول انجامید که در این بخش مدیر عامل سازمان WBA – آقای Nagasyoshi Kazuo به همراه پروفسورSugiura پس از آشنایی با شرکت کنندگان ، گواهینامه تک تک مدیران را اعطا کردند.